Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo Bacau 7 Zile

Meteo Bacau 7 Zile. Oamenii din ursici, satul din munții dacilor. 2 days agoaici se unește cerul cu pământul.

Breaking News ROMANIA — Vremea in Bacau pentru urmatoarele 7 zile
Breaking News ROMANIA — Vremea in Bacau pentru urmatoarele 7 zile from 1romania-blog.tumblr.com

Previsioni del tempo per bacau (romania), affidabili e sempre aggiornate. Avertizare meteo de ninsori și polei, timp de trei zile, în nordul și centrul moldovei acasă. Vremea bacău, prognoza meteo pe 7 zile.

Bacau, Șerbănești, Letea Veche, Mărgineni, Gherăiești, Hemeiuș, Izvoare, Bogdan Vodă, Sărata.


Prognoza meteo zilnica pe urmatoarele zile (nedetaliata pe ore) prezinta urmatoarele informatii: Vremea în buciumi pe 08 august 2022 județul bacău. Ziua saptamanii si data calendaristica, o pictograma pentru starea vremii, scurta descriere a conditiilor atmosferice din acea zi, temperatura maxima si minima, cantitatea de precipitatii, probabilitatea de precipitatii, viteza maxima a vantului, valori maxime pentru rafalele de vant,.

Prognoza Pentru Bacău În Următorele Zece Zile.


2 days agoaici se unește cerul cu pământul. Prognoza meteo detaliată pe ore, detalii despre temperatură, presiune, umiditate, vânt și precipitații. Vremea în bacau prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul bacau:

10 Km/H Dinspre Nord Presiune:


Aflati cum este vremea acum la bacau si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 7 zile. Vremea în bacau prognoza meteo pe 10 zile moinesti, jud. Temperaturi mai confortabile, la inceputul saptamanii si ploi in unele regiuni.

Vremea.ro Oferă Prognoza Meteo Pentru Municipiul Bacau, Județul Bacau Precum Și Starea Vremii De Azi.


Aflati care este prognoza meteo pentru urmatoarele 7 zile la somusca, bacau si cum va evolua starea vremii la somusca. Previsioni del tempo per bacau (romania), affidabili e sempre aggiornate. 1011 mb (758 mmhg) umiditate:

Vrei Sa Stii Cum Va Fi Vremea Pe 7 Zile In Buzau?


Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la. Bacau, temperatura minimă vremea nopții fiind cea mai joasă valoare ce se va înregistra de la apusul moinesti până la răsărit. Aflati cum este vremea acum la comuna prajesti si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 7 zile.

Post a Comment for "Meteo Bacau 7 Zile"