Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Date Meteo In Moldova Pe 10 Zile

Date Meteo In Moldova Pe 10 Zile. Prognozele afişate pentru următoarele zile au grade de. Astăzi vremea în chişinău la ora 01:00, va fi cu , temperatura va ajunge pîna la 24 ° c , cerul va fi înnorat 100%, se va înregistra vînt ușor 3.0 m/s din direcția est , umeditatea aerului va fi de 64%, presiunea atmosferica va fi de 763 mm/hg.

Prognoza Meteo In Soroca Pe 10 Zile Meteo Blog
Prognoza Meteo In Soroca Pe 10 Zile Meteo Blog from meteo-blog-romania.blogspot.com

Vremea în chișinău pe 10 zile, prognoza meteo pe 10 zile pentru localitatea chișinău, municipiul chișinău, moldova. Prognoza meteo pe astăzi, mâine, 3 zile, weekend, o săptămână, 10 zile, o lună. Cu toţii aşteptăm primăvara pentru a mai scoate cojoacele de pe noi, a ne bucura de razele soarelui şi de vântul zglobiu de primăvară.

Deschide Versiunea Completa Meteo2.Md Introduceti Localitatea.


Prognoza meteo in moldova pentru 10 zile in orice localitate. Cod portocaliu de secetă hidrologică în moldova: Chişinău bălţi tiraspol tighina cahul briceni rezina soroca ialoveni căuşeni.

Ori Selectati Raionul Salt La:


Astăzi vremea în chişinău la ora 01:00, va fi cu , temperatura va ajunge pîna la 24 ° c , cerul va fi înnorat 100%, se va înregistra vînt ușor 3.0 m/s din direcția est , umeditatea aerului va fi de 64%, presiunea atmosferica va fi de 763 mm/hg. Prognoza meteo pe astăzi, mâine, 3 zile, weekend, o săptămână, 10 zile, o lună. Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile are un grad de precizie apropiat de 95%, iar pentru următoarele 7 zile gradul de precizie este de 85% și pentru următoarele 10 zile precizia la datele prognozei meteo este aproximativ de 80%.

Fii Pregătit(Ă) Cu Cele Mai Precise Prognoze Pe 10 Zile Pentru Chișinău, Chișinău, Republica Moldova Cu Maxime, Minime, Şanse De Precipitaţii De La The Weather Channel Şi Weather.com


Prognoza meteo pentru 3 zile în moldova » publicitate pe meteo2.md. Datele afişate pentru primele 3 zile au gradul de realizare în mediu 90%. Vremea în chișinău pe 10 zile, prognoza meteo pe 10 zile pentru localitatea chișinău, municipiul chișinău, moldova.

Informația Prognozei Meteo Se Actualizează Zilnic.


Prognoza meteo pe astăzi, mâine, 3 zile, weekend, o săptămână, 10 zile, o lună. Soarele şi vântuleţul ne aduc nu doar satisfacţie, dar şi mici afecţiuni. Aflati care este prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile la moldova, neamt si cum va evolua starea vremii la moldova.

Vremea În Chișinău Capitala Moldovei.


50 de grupuri parlamentare de prietenie, activează în actualul legislativ; Acum astăzi mâine 3 zile 10 zile 2 săptămâni. Cu toţii aşteptăm primăvara pentru a mai scoate cojoacele de pe noi, a ne bucura de razele soarelui şi de vântul zglobiu de primăvară.

Post a Comment for "Date Meteo In Moldova Pe 10 Zile"