Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Meteo 10 Zile Dragasani

Meteo 10 Zile Dragasani. Vremea temperatura medie zilnică vânt polen presiune umiditate activitatea g/m. Vremea în românia pentru 10 zile este cu o precizie de 70% , pentru 5 zile cu 80% , pentru 3 zile cu 90% , deaceia să luați în calcul și aceasta pentru a avea date exacte despre prognoza meteo.

Meteo 10 Zile Cluj 10
Meteo 10 Zile Cluj 10 from gvgvfttfbbh565.blogspot.com

Însorit, la ora 14:01 pm. Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis. Temperatura va creşte ajungând la 27 °c ca temperatură resimțită.

Ramnicu Valcea, Baile Govora, Ocnele Mari, Dragasani.


Vint usor 1.0 m/s umeditate 29% precipitatii: Vremea.net iti prezinta prognoza meteo pe ore pentru temperatura, precipitatii, vant, umiditate, presiune. 22:00 11 km/h cer senin.

Va Fi O Dimineaţa Ploioasa In Drăgășani Si Vremea Va Fi Răcoroasă.


Vremea temperatura medie zilnică vânt polen presiune umiditate activitatea g/m. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul valcea: Vrei sa stii cum va fi vremea pe 7 zile in dragasani?

Prognoza Meteo Pe Următoarele 10 Zile Pentru Județul Valcea:


Acum astăzi mâine 3 zile 10 zile 2 săptămâni. 2.40 m/s, sv presiune atmosferica: Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura.

Astăzi E Luni, 1 August 2022.


[mai mult] graficul temperaturii cu pictograme meteo. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura, umiditatea si vizibilitatea la dragasani. Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis.

Vremea În România Pentru 10 Zile Este Cu O Precizie De 70% , Pentru 5 Zile Cu 80% , Pentru 3 Zile Cu 90% , Deaceia Să Luați În Calcul Și Aceasta Pentru A Avea Date Exacte Despre Prognoza Meteo.


Vrei sa stii cum va fi vremea pe 10 zile in dragasani? Prognoza meteo dragasani, valcea 10 zile aflati cum este vremea acum la dragasani si cum va evolua starea vremii in urmatoarele 10 zile. Vremea ştiri hărţi informeri aplicaţii.

Post a Comment for "Meteo 10 Zile Dragasani"